Dr Jakobi Krisztina Bőrgyógyász

Segítőtárs és iránymutató igyekszem lenni a hozzám forduló emberek számára a gyógyulás útján azzal a tudással és tapasztalattal, amelyet szereztem.

A bőrgyógyászat széles alapjait a tatabányai megyei kórházban sajátítottam el.
A bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga letétele után még két budapesti rendelőintézetben szereztem tapasztalatot, a XI. és XVIII. kerületben. Évekig párhuzamosan dolgoztam a Lézer-med esztétikai magánklinikán, és magánrendelőt működtettem vidéken, majd a fővárosban.

Nap, mint nap szembesülünk a betegségek nehezen megfogható hátterével, küzdünk a nehezen, lassan gyógyuló, visszatérő, problémákkal. Orvosként és páciensként egyaránt. Mindez arra sarkallt engem, hogy a nyugati orvoslás módszerei mellett, amelynek ismereteiben folyamatosan szinten tartom és képezem magam, tovább keressem a válaszokat, lehetőségeket a gyógyításban, egészségmegőrzésben.

Ezért a gyermekneveléssel otthon töltött éveimet arra is felhasználtam, hogy alternatív gyógymódokat tanultam, előbb természetgyógyászatot, majd hagyományos kínai orvoslást is.

Kiváltság számomra, hogy gondban levő emberek hozzám fordulnak tanácsért. A tudásommal azon vagyok, hogy mindnyájuknak valamiformán hasznára legyek, türelemmel, lelkiismerettel és szeretettel.DR. JAKOBI KRISZTINA

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

A rendelő

1182-BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 659.
(LŐRINC CENTER mellett, a patika emeletén)


Elérhetőségek

Telefon: 06-20-320-57-09

Hivatkozások

Adatkezelési tájékoztató


Visszajelzés

Kérjük, értesíts minket, ha hibát találtál vagy ötleteid, javaslataid vannak! Minden visszajelzést nagyra értékelünk.