BŐRGYÓGYÁSZAT

Bőrgyógyászat magánrendelésemen gyermek és felnőtt bőrgyógyászati betegségek kezelését és gondozását végzem a modern orvoslás elvei alapján.
Ugyanakkor, gyógyítói tevékenységemben fontos szempont a holisztikus(egész emberre kiterjedő) szemlélet.
Alkalmazott módszereim magába foglalják a a természetgyógyászat, Hagyományos Kínai Orvoslás, akupunktúra eljárásait.


A leggyakoribb bőrbetegségek

Ekzema

Mobirise

Atopiás gyerekkori ekzema

Gyerekkorban hullámzóan jelentkező piros , viszkető száraz foltok. Születési hajlam talaján indul, de szorosan összefügg a szervezet általános állapotával, az évek múltával enyhül, gyógyul.

Kontakt ekcéma

Kontakt ekzema

Bőrfelülettel külsőleg érintkező anyag (illat, vegyszer, gyógszer) hatására
kialakuló viszkető, piros,olykor hámló területek

Egyéb ekzema

Egyéb ekzemák

Különféle megjelenési formájuk van , gyakran belső betegségek ill táplálkozási problémák vagy gyógyszerek lehetnek a háttérben

Vírusszemölcsök

Ekcémás bőr

Közönséges szemölcs

Víruszemölcs

Uszoda szemölcs

Pattanásbetegség

Mobirise

A pattanás vagy más néven akné nem csak a tinédzsereket érintő bőrbetegség. A pattanások számos betegséggel hozhatók összefüggésbe. A megfelelő kezeléssel a pattanások gyorsabban és ami a legfontosabb sok esetben nyom nélkül gyógyíthatók. Az otthoni, nem megfelelő kezelés akár olyan súlyos gyulladásokhoz is vezethet, amely maradandó károsodást, hegesedést okozhat a bőrön.

Rozacea

Rozacea bőrbetegség

Arcon levő erek és faggyúmirigyek elhúzódó , hullámzóan kiújuló betegsége, szorosan összefügg az egész szervezet állapotával és az életmóddal.

Körömgomba

Körömgömba

A láb- és kézujjak körmén megjelenő elszíneződés, megvastagodás hívja rá fel a figyelmet. Kezdetben külső kezelésekkel gyógyítható, súlyos esetben szájon át szedhető gyógyszeres kúrával kiegészítve.

Hajhullás

hajhullás okai

Jellegéből és formájából következtetni lehet , hogy gyulladásos gócok, a szervezet általános gyengesége, hiánybetegségek vagy hormonális problémák okozzák. Külső és belső kezelés egyaránt szükséges a javuláshoz.

Csalánkiütés

csalákiütés kép

Viszkető , helyüket napról napra változtató élénkpiros kiütések, melyek súlyos esetben szemhéj vagy ajak duzzadással társulhatnak. Gyorsan lezajló formáiban ételek, gyógyszerek, vírusok , emésztési problémák lehetnek a háttérben , hosszan elhúzódó formáiban belszervi betegségek is, ilyenkor alapos kivizsgálást igényel.

Pikkelysömör

Pikkelysömör kép

Elhúzódóan piros , vakos pikkelyes felrakódásokkal borított foltokkal jelentkező betegség. Kivizsgálásában a tüneteket fellobbantó eseményeket, gyógyszereket, társbetegségeket keressük.
Bár a végérvényes gyógyulás kétséges, de számos külső és belső kezeléssel tartósan tünetmentesíteni lehet.

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

A rendelő

1182-BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 659.
(LŐRINC CENTER mellett, a patika emeletén)


Elérhetőségek

Telefon: 06-20-320-57-09

Hivatkozások

Adatkezelési tájékoztató


Visszajelzés

Kérjük, értesíts minket, ha hibát találtál vagy ötleteid, javaslataid vannak! Minden visszajelzést nagyra értékelünk.